Aquesta és l’ordre que el nostre Equip de “desGovern” ha donat a la població de Gata. No en va ells són del PP i algú altre de més cap a la dreta, i poden donar aquests tipus d’ordres a la població , per alguna raó són gent de llei i ordre.

El problema està en què, pareix ser, que la ciutadania no els fa molt de cas. L’imperatiu de la mare naturalesa segueix el seu inexorable camí i els nostres conciutadans compleixen, també inexorablement, amb el curs de la vida.

El motiu pel qual la nostra alcaldessa ha ordenat aquesta prohibició no ha estat altre que ens hem quedat sense NÍNXOLS al cementeri. Pareix mentida, amb un equip de govern tan previsor com tenim.

Sembla que estan buscant patrocinadors per poder construir algun nínxol que altre, al cap i a la fi, és un lloc que ara per Tots Sants, és bastant visitat i amb la crisi que tenim qualsevol tipus de publicitat és d’agrair.

Per la resposta que la Sra. Alcaldessa va donar a una pregunta del públic, sembla que el problema de la falta de nínxols és de les ordenances i per tant dels que manaven abans, o potser de Zapatero… Però amb quatre anys al capdavant del govern encara no s’havien adonat. En fi, com en tantes coses, una total falta de previsió i una deixadesa de vergonya.