“Digues escriba, que és allò que diuen les escritures?” i l’escriba respongué “arribats els temps ja són, hora moment i saó, d’acomplir les profecies” i les profecies s’han acomplit i el govern municipal del PP s’ha carregat l’acte dels Reis de Gata.

El Bloc de Gata és partidari de mantidre aquesta acte emblemàtic i condemna la desició del PP, i per això és mostra obert a estudiar i col·laborar, amb la Comissió de Reis en plantejar iniciatives a l’Ajuntament per a poder mantindre la realització de l’actuació amb el mínim cost possible per a les arques municipals.

Per a la gent del Bloc, esta decisió, de deixar sobre mínims l’acte, el PP ha sembrat el precedent per a que es perda un acte cultural i turístic singular del nostre poble, patrimoni de tots els gaters i gateres. El que demostra el PP de Gata és que amb ells al govern, Gata no sols s’ha endeutat expectacularment, sinó que amb ells la nostra cultura com a poble desapareix i queda relegada a un no res.

S’excusen amb la crisi econòmica, però es que ja ningú recorda que els reis s’han fet sempre i que tots els governs municipals anteriors han fet el possible per a mantindre’ls.

Ara, el Partit Popular (despilfarradors compulsius) ens neguen a tots els gaters i gateres el poder disfrutar d’un acte, el dels Reis Mags, que és patrimoni de tots els gaters i gateres i no seu. Ens el lleven per que diuen que no tenen diners, però ells retallen amb cultura i patrimoni, però segueixen gastant i gastant en protocol, propaganda, etc.

Resumint, amb el PP de Gata, menys Cultura. Des del Bloc de Gata anem a treballar per mantindre i fomentar la cultura i patrimoni cultural del nostre poble, Gata.