La gestió que el Partit Popular ha fet en tots el àmbits esportius de la localitat ha estat patètica, per no dir desastrosa.

Esta situació s’ha vist agreujada amb l’entrada en vigor de les tarifes per la utilització dels serveis d’activitats esportives i per la utilització del Pavelló Cobert i les altres instal·lacions municipals per la practica de l’esport.

Des de l’inici de legislatura el PP i el seu regidor delegat del àrea, Jesús Àngel, han estat un malson per tots els practicants d’esports, incloses les escoles esportives i els diversos clubs: La deixadesa i la falta de sensibilitat per part del regidors han estat una constant en tota la legislatura, i ara, encara més.

Els pares dels xiquets integrants de les categories inferiors del futbol, estan més que farts de la gestió del regidor, només fan que treure diners i ningú sap on van. Els equips no tenen uniformació, els equips de categories superios s’han de pagar el transport i altres despeses i els entrenadors, tot i que l’Ajuntament els ho va prometre, no cobren regularment.

La situació del basquet encara és pitjor. Dels quatre o cinc equips que competien en diferents categories quan estava gestionat pel Club, ara sols en queda un i de miracle, cosa que demostra la “gran gestió esportiva que està portant a terme el Partit Popular.

Un altra mostra, i no acabaríem, és la situació del Trinquet que es troba en un estat lamentable. Sembla ser que no paguen ni el lloguer al propietari i amb l’aplicació de les noves tarifes pretenen cobrar 8 Euros l’hora o 12 Euros si és de nit. Tot un exemple de foment de l’esport valencià. Pot ser, el pilotaris no tindrien incovenient si les instalacions, al menys estigueren una mica cuidades i netes.

La situació és molt crítica, els pares es pregunten on van a parar els diners de les quotes que paguen religiosament tots els mesos. Que passa en eixos diners?. Aquestes són algunes de les queixes que pares, entrenadors i usuaris de les instal·lacions han fet arribar als regidors del Bloc Nacionalista Valencià.

El portaveu Matias Monfort, ha manifestat la seua preocupació per l’estat en que es troba tota la situació esportiva de Gata. Es molt greu i, si no es posa remei prompte, es corre el perill de que segueixen desapareixent equips i amb això, una bona part de la joventut del nostre poble pot acabar per abandonar aquesta pràctica tan saludable. Esperem que, al menys, per pur electoralisme, arreglen la situació abans de les eleccions.