Per fi un acte organitzat pel nostre ajuntament i al qual no hi ha hagut “picaeta”, inauguració del camp de futbol i de la piscina. Els ha costat quasi 4 anys a donar-se compte que tenien que rectificar en la seua actitut.

No obstant pareix que la cosa pot tenir un rerefons molt, però que molt oscur.

La nostra alcaldessa, del PP, ens ha acomstumat als “grandes fastos” i a les “picadetes a tiri i bandiri” durant esta legislatura. Que venia un simple funcionari d’alguna conselleria, picadeta al canto, que venia algun càrrec polític, picadota al canto. I ara, de colp, ve el “Presi de la Dipu” i ni un café! senyores i senyors, res de res! però que està passant al nostre ajuntament governat pel PP?.

Els rumors del deute municipals ja fa temps que van. Les xifres ballen depenent amb qui parles. Per a uns 1’5 milions d’Euros, per a d’altres ja estem en 2’5 milions, altres (segurament els més realistes) ja comenten que si 3 milions d’Euros. Com pagarem els gaters i gateres la malíssima gestió del PP de Gata? Com podrem fer front a açò? Ahí queden les preguntes, preguntes que assusten.

El que queda molt, però que molt clar és que l’Ajuntament de Gata, (des)governat pel Partit Popular, ha passat de fer “picadetes” a no poder pagar ni un paquet de papes i dos olives.

La cosa ens pot fer gràcia, però la situació deu ser molt agra quan la nostra alcaldessa, que li encanta i disfruta amb el protocol i els “grandes fastos”, s’ha tingut que descarar davant el Presi de la Dipu i no ha pogut sacsar-lo prou.

Senyors del PP, han arruinat les arques municipals amb el seu des-govern. Han demostrat la seua incompetència en la gestió del dia a dia de l’Ajuntament. És molt, però que molt trista la seua molt, però que molt mala gestió.