Quant un persona o un partit no té idees, ha perdut el nord, va directament a fer xorrades i inutilitats. Aquesta és la fase en la que es troba el P.P. de Gata, des de fa temps i especialment en aquesta legislatura. Els senyors i senyores del P.P. davant d’aquesta manca de idees, no se’ls ha acut res més que instal·lar una màquina de fitxar per als funcionaris, cosa que d’altra banda no és cap novetat, donat que hi ha molts Ajuntament que la tenen i moltes empreses que també fa temps que la gasten.

El més curiós del cas, és que aquestos senyors del P.P. sembla que estan desvanits. Ha estat tan importat l’esforç, que l’han fet públic al Facebook del partit, amb foto inclosa i tot. Diuen que és per evitar l’absentisme laboral d’alguns funcionaris. I hom es pregunta, si saben que “alguns funcionaris no compleixen l’horari, com és que han de recórrer a la maquineta? No hi ha altres maneres de fer complir l’horari sense fer despeses inútils?.

No serà, la maquineta, la conclusió del llarg i costós informe d’organització laboral que ha fet el Sr. Mariano Muniera, amb un cost de uns 12.000 Euros, que ningú ha vist encara?. Des del Grup Municipal Bloc Compromís, ens hem cansat de demanar aquest informe i encara estem esperant una resposta.

Estem davant d’un altra cortina de fum. Davant la inutilitat i deixadesa de les funcions de governar, el millor és donar les culpes als altres, en aquest cas, als funcionaris. S’intenta derivar la responsabilitat sobre la tropa quant en realitat la culpa és dels comandaments.

No sabem de qui ha estat la brillant idea, de la Sra. Alcaldessa o del Sr. Cholbi, aquest últim, ostenta el càrrec de “Regidor de foment econòmic”. No sabem què fomenta realment, més valdria que explicara la despesa de 12.000 euros del Sr. Mariano Muniera o el cost de les maquinetes de fitxar.

Mentre tant, els grans problemes del poble, continuen sense solució i el impostos pujant cada dia i any rere any. És el que passa quant el cervell no funciona, semblen perduts en l’espai sideral, més preocupats del seus negocis particular que dels problemes de la gent.

Grup municipal Bloc Compromís de Gata.