Concentració per la reobertura d’urgències al Centre de Salut de Gata

Comunicat de Compromís per Gata:

Sen’s ha traslladat la participació en la concentració per la reobertura de les urgències al Centre de Salut de Gata que és realitzarà este dimecres 20 de novembre a les 21.30h, per part de la Plataforma en Defensa per una Sanitat Pública de la Marina Alta.

Des de Compromís, defensem una sanitat pública al servei del ciutadà i no al servei dels grans capitals i per això ens sumem a la concentració organitzada i promoguda per la Plataforma i fem públic que assistirà el nostre Secretari Local i regidor, Joanvi Vallés, a més d’altres membres de l’Executiva Local.

Des d’ací, demanem a la ciutadania de Gata que participe activament d’esta concentració que va en benefici d’un servei públic ensencial per al nostre benestar com a poble.

Convocatòria Plataforma

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *